3 razloga zašto je jesen idealno doba za početak vježbanja

trčanje

Prema istraživanjima, jesen je savršeno doba za rekreaciju i oni koji to shvate, imaju mnogo bolje rezultate. Donosimo tri razloga zašto trebate iskoristiti ovo razdoblje za ostvarivanje fitness ciljeva.

Popusti u teretanama

Povoljna cijena je veliki motivator! Nakon ljeta broj članstava u teretanama opada, stoga mnoge teretane različitim popustima pokušavaju privući što veći broj ljudi. Cijene članarina su najviše u siječnju, ali ako se prijavite sada izbjeći ćete gužve i uštedjeti nešto novca.

Još uvijek možete vježbati na otvorenom

Ako biste radije preskočili teretanu, svidjet će vam se činjenica da još uvijek možete uživati i vježbati na otvorenom. Posljednje lijepe i tople dane ove godine iskoristite za šetnju, trčanje u parku ili vožnju bicikla.

Vježbanje

Novu godinu ćete dočekati u top formi

Dok će drugi na Silvestrovo donositi novogodišnje odluke o gubitku kilograma, vi ćete tu želju već ostvariti. Uložite sad malo truda i uživajte 31. prosinca u rezultatima svog mukotrpnog rada.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

30-10-2018
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni