U Biotreningu treniraj kao pobjednik!

Kondicijskom pripremom poboljšavamo tjelesnu formu svakog čovjeka, pripremajući ga na taj način za uspješno savladavanje najvećih napora i izazova koji ga čekaju u životu.

Sigurno ste se pitali zašto su vrhunski sportaši tako uspješni?

Jedan od razloga je i njihov kondicijski trening koji ima brojne pozitivne učinke na tjelesne i mentalne sposobnosti. Kondicijski trening uključuje razvoj tjelesnih sposobnosti i kapaciteta, regulaciju sastava tijela, prevenciju ozljeda i bolesti te razvijanje karakternih osobina. Unapređenjem tjelesne forme i mentalne čvrstoće, uz vrhunske rezultate na sportskim borilištima, paralelno se ostvaruju i visoki individualni rezultati na području zdravlja te cjelokupne kvalitete života.

Kondicijski treninzi Biotreninga sada su dostupni svima, od rekreativaca do vrhunskih sportaša, neovisno o dobi, spolu, razini tjelesnog stanja ili zdravstvenog statusa. 

Biotrening

Briga o vlastitom tijelu i zdravlju uvijek se isplati!

Biotreningovi stručnjaci kreiraju programe koji su prilagođeni obilježjima svakog pojedinca. Tom se prilikom uvažavaju individualne sposobnosti i osobine, tjelesna aktivnost, prehrana i stil života. U program su uključeni dijagnostika, savjetovanje i individualno programirani treninzi prema osobnim ciljevima. Osim toga, u Biotrening centru, moguće je trenirati i u malim grupama od 6 do 8 ljudi s osobama sličnog tjelesnog i zdravstvenog statusa, uz stručno vodstvo jednog ili dvaju trenera po grupi, čime se održava kvaliteta rada kroz cijeli trening.

Kako bi se ostvarili vrhunski rezultati, potrebna je želja, a ostalo će preuzeti stručni tim koji radi s najboljim hrvatskim sportašima. 

Biotrening, Ivica Olić

”Putovanje” s Biotreningom je jednostavno, sigurno i osigurava dolazak do cilja!

Želiš li se i ti osjećati i izgledati zdravo i zadovoljno te poboljšati svoju tjelesnu formu, Biotrening svim čitateljima portala Krenizdravo poklanja BESPLATAN PRVI TRENING te 20% popusta na MJESEČNU ČLANARINU. Za prijavu koristite kod ”KRENIZDRAVO”.

Više informacija o Biotreningu potražite OVDJE.

Prijaviti se možete putem emaila na [email protected] ili obrasca u nastavku:

*Ime i prezime:

*Broj telefona:

*Email:

Napomena:

*polja označena zvjezdicom su obavezna

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

0 / 5   0
Facebooktwitterpinterestmail
06-05-2016
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni