Vježbe za lijepa i zategnuta leđa

vjezbe za leda

Vježbe za leđa pomažu vam da stojite uspravnije te eliminirate bolove u leđima. Tonirana leđa izgledaju jako privlačno, a dodani plus je što mnoge vježbe za leđa djeluju i na prsa, stoga će i vaše grudi izgledati bolje.

Evo nekoliko vježbi za privlačna i zategnuta leđa:

Superman (leđnjaci)

Lezite na trbuh te ruke i noge ispružite. Istovremeno ih podižite od poda. Vratite se u početni položaj. Napravite deset ponavljanja.

Leđnjaci

Mrtvo dizanje

Uspravno stanite, uzmite šipku, bučice ili bilo koje drugo opterećenje i spuštajte se skoro do poda. Za to vrijeme noge vam trebaju biti ravne ili samo blago savijene u koljenima. Polako se vratite u početni položaj i ponovite vježbu ukupno 10 puta.

Mrtvo dizanje

Lateralno podizanje

Stojeći podižite bućice u stranu. Ruke držite blago savijene u laktovima te ih podignite do visine ramena. Vratite se u početni položaj i ponovite deset puta.

Podizanje bučicaJoš korisnih vježbi za lijepa i zategnuta leđa pogledajte ovdje.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

3.20 / 5   5
Facebooktwitterpinterestmail
13-04-2017
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: vježbe za leđa kod kuće, vjezbe za ledja, vjezbe za leda, kako zategnuti ledja, ledjnjaci, ledjnjaci stojeci, leđnjaci, vjezbe za utegnuta ledja, zdrava ledja,