Znakovi da trebate promijeniti teretanu

vježbe za prsa

Ako imate članstvo u teretani, a niste otišli u nju već tjednima, vrijeme je da krenete dalje. Vjerujte nam, postoji sigurno boljih teretana.

Uvijek čekate svoj red

Da se razumijemo, kad platite članstvo, vi zapravo iznajmljujete prostor i opremu u teretani. Ako vam se često događa da čekate na red za nekakav stroj ili dio opreme, zapravo ne dobivate ono što ste platili. Ne gubite vrijeme u takvoj teretani, počnite odmah tražiti novu!

Osjećate se neugodno

Ako stalno imate osjećaj da vas drugi promatraju i komentiraju vaše vježbanje, počet ćete se osjećati neugodno, a s tim će patiti i vaš trening. Pronađite teretanu u kojoj ćete se osjećati ugodno i napokon trenirajte punim intenzitetom.

Teretana

Teretana je prljava

Ako primijetite da nitko od članova ne briše sprave i opremu nakon što je koriste, to je loš znak. Još gori znak je ako nikad niste vidjeli djelatnike teretane da se brinu o urednosti i čistoći prostora u kojem vježbate. Bježite!

Nešto je uvijek pokvareno

Sva oprema kad-tad treba popravak, ali ako je nešto u teretani pokvareno, djelatnici bi trebali odmah reagirati i pobrinuti da se sve ponovno radi u roku od tri dana. Ako oprema ostaje pokvarena duže ili se stalno kvari, očito teretana ne održava stojeve redovito.

To znači da ste bacili novac na teretanu u kojoj polovicu vremena nemate na čemu vježbati. Vrijeme je za novu teretanu!

Pročitajte i ostale znakove da trebate promijeniti teretanu ovdje.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
05-11-2018
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: zasto promijeniti teretanu,