Bioeliksir Euten krema- osobna iskustva

bioeliksir euten
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Mnogi koji su probali ovu kremu izuzetno su zadovoljni jer su se riješili dugotrajnih problema, dermatitisa, osipa i drugih kožnih nepravilnosti. Bioeliksir Euten kremu imamo i u našem Web Shopu. Čitatelji nam često javljaju povratno da je krema super međutim dosta onih koji se tek spremaju probati ju u nedoumici su zbog nešto više cijene kreme.

Da bi novi kupci mogli što bolje upoznati proizvod prije nego se odluće za kupnju otvorili smo ovaj članak s iskustvima i pitanjima. Tu možete ostaviti pitanje, a mi ćemo zamoliti stručnjaka za Bioeliksir terapiju da na isto odgovori.

U nastavku iskusava s Bioeliksir proizvodima:

Gerta:

Ja svoju šestogodišnju kćer mažem Eutenom već skoro godinu dana i ništa do sada joj nije tako dobro pomagalo.
Osobito na licu – ima psorijazu i na kapcima i namažem ju dok spava (krema sadrži mentol pa oči peku ako blizu isparava), nakon dva mazanja joj nestane. Za par dana se ponovo javi , ali uspijevamo držati pod kontrolom.
Velika žarišta na nogama bi joj namazala i preko noći omotala folijom. Žao mi je što nisam poslikala, razlika je dramatična. 

Ivana:

Imam neurodermatitis od 3. godine i do sad sam sve moguće kreme,napitke isprobala ali niš nije pomoglo kao Euten. skupa je i još poskupljuje ali meni nije žao ni lipe jer ne sadrži kortikosteroide kao većina drugih krema, pa ne oštećuje kožu. meni se nakon par sati alergija povuće kao da je nije ni bilo i ne vraća se još dugo, a Euten mi je trajao godinu i pol.

Bioeliksir Euten upute
Bioeliksir Euten online prodaja
Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

NAJČITANIJI TEKST DANAS:
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

3.43 / 5   28
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: beloderm krema, euten krema, bioeliksir, euten, bioeliksir dermio, euten krema iskustva, bioeliksir cena, euten krema cijena, euten krema cena, euten krema cijena u srbiji,