Pravila nagradnog natječaja “SimBex daruje Mame & Bebe: Svakog tjedna nagrada jedna!”

1. Priređivači

Priređivači nagradnog natječaja su SimBex d.o.o. (OIB: 70527135053), Andrije Hebranga 10, 10000 Zagreb i tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivači).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.rtl.hr, a u svrhu promocije proizvoda iz asortimana Sanitetske kuće SimBex.

2. Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 21.11.2015. do 18.12.2016. u 23.59 sati ispune obrazac objavljen na ovoj stranici te izvrše kreativni zadatak odnosno napišu originalnu pjesmicu ili uspavanku. Da bi prijava bila potpuna, sudionici trebaju navesti osobne podatke (ime i prezime, potpuna adresa, email i broj telefona/mobitela) te biti fanovi Facebook stranica SimBex i Bambo Nature.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir ukoliko sudionici do odabira Pobjednika ne izvrše sve uvjete.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Priređivača, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja, niti članovi njihovih obitelji.

Priređivači zadržavaju pravo produžiti rok za slanje prijava.

3. Regularnost Natječaja i fond nagrada

Isti Sudionik sa istim osobnim podacima može sudjelovati u svakom kolu Natječaja samo jednom. Ukoliko ista osoba pošalje više prijava, u obzir će se uzeti samo prva poslana prijava.

Nagradni natječaj provodi se u 4 kola, sa sljedećim trajanjem i fondom nagrada:

  1. KOLO NATJEČAJA u trajanju od 21.11.2016. do 27.11.2016. u 23:59, u kojemu će biti proglašen jedan Pobjednik, kojemu će kao Dar biti dodjeljen proizvod po izboru iz trudničkog programa Cantaloop.
  2. KOLO NATJEČAJA u trajanju od 28.11.2016. do 04.12.2016. u 23:59, u kojemu će biti proglašen jedan Pobjednik, kojemu će kao Dar biti dodjeljena 3 paketa pelena Bambo Nature.
  3. KOLO NATJEČAJA u trajanju od 05.12.2016. do 11.12.2016. u 23:59, u kojemu će biti proglašen jedan Pobjednik, kojemu će kao Dar biti dodjeljena 2 paketa uložaka za rodilje zajedno sa paketom Abri Fix gaćica
  4. KOLO NATJEČAJA u trajanju od 12.12.2016. do 18.12.2016. u 23:59, u kojemu će biti proglašen jedan Pobjednik, kojemu će kao Dar biti dodjeljen Paket kozmetike koji uključuje proizvode: Intimate Care, Activ Gel, SkinCare Ointment i ulje za tuširanje te Lip balm.

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika Priređivača, koja će izabrati Pobjednike Natječaja. Pobjednik se bira prema načelima kreativnosti i originalnosti.

Jedan dobitnik nema pravo osvajanja više od jedne nagrade po bilo kojem od navedenih kriterija (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad, broj mobitela i e-mail).

5. Objava pobjednika

Osobni podaci Pobjednika (ime, prezime i mjesto) svakog kola Natječaja bit će objavljeno na ovoj stranici u roku od 48h od završetka svakog kola Natječaja.

6. Dodjela dara

Priređivači će Pobjednika natječaja kontaktirati u roku od 7 dana od dana objave Pobjednika. Darovi će Pobjednicima biti poslani na adresu koju su naveli prilikom prijave.

Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Ostvarivanjem prava na dar prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

7. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.rtl.hr.

8. Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave mojih osobnih podataka (ime i prezime, mjesto).

Pobjednici imaju pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci Komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
21-02-2019
Prikaži još izdvojenih članaka

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni