Na istoku Zagreba otvara se nova Decathlon trgovina

Najveći lanac sportske opreme Decathlon 23. travnja otvara svoju novu trgovinu u Zagrebu – Zagrepčanke i Zagrepčani dobit će novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom

Uoči otvorenja svoje druge trgovine u Zagrebu i četvrte u Hrvatskoj, mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija prvi su imali priliku prošetati najnovijom trgovinom jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme – Decathlona.

Mnogobrojni gosti tom su se prigodom upoznali s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima, ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova, i to na 2500 m2.

Svečanosti uoči otvorenja novog zagrebačkog Decathlona prisustvovali su i veleposlanica Francuske u Hrvatskoj Michèle Boccoz, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba Milan Čolić te mnogobrojni prijatelji i partneri Decathlona.

Na događanju je najavljeno i veliko otvorenje za javnost 23. travnja u 9 sati, pri čemu je country manager Decathlona Michel Kappler izjavio: „Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već četvrtog Decathlona u Hrvatskoj. Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istočnoj strani glavnog grada kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati  ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama.

Kappler je također dodao kako Decathlon  privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme. To je, smatra Michel Kappler, vrijedno priznanje članovima Decathlonova tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost.

Vlastiti Passion brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Ključna prednost Decathlona jest činjenica da uz vrhunske brendove sportske opreme nudi i širok asortiman sportske opreme po povoljnim cijenama. To može osigurati zbog činjenice da je Decathlon jedini lanac sportske opreme u Hrvatskoj koji u svim svojim trgovinama nudi sportsku opremu za sedamdeset sportova.

Otvorenje Dechatlona

Ono u čemu se Decathlon razlikuje, odnosno u čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme, jest i činjenica da u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih ukupno dvadeset, okupljenih pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, zbog čega može ponuditi cjenovno povoljniju sportsku opremu.

Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

Sportska vikend avantura u trgovini Decathlon Zagreb Istok

S ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je povodom otvorenja nove zagrebačke trgovine pripremio pravu vikend sportsku avanturu.

Trgovina Decathlon Zagreb Istok tako otvara svoja vrata na adresi Siniše Glavaševića 5 (kod trgovačkog centra City Center one East) u subotu, 23. travnja u 9.00 sati. Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend-avanturi te se i sami okušati u različitim atraktivnim sportovima i osvojiti prigodne popuste.

Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
22-04-2016

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni