Najava: Vitafest sajam zdravlja, 2012

vitafest

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

U tri dana održavanja, VITAFEST će na interesantan i zabavan način posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima pomoću kojih mogu poboljšati i očuvati svoje zdravlje.

Program za djecu

Za one najmlađe smo pripremili Kids corner gdje će moći uživati u igrama i druženju s vršnjacima. Djecu od 6 do 12 godina očekuju brojne radionice koje organiziraju Udruga Igra i Psihološki centar Tesa. Neke od njih su: Druženje kroz igru, Kako surađivati, Pozitivna slika o sebi, Sukob ili suradnja i još mnoge druge.

Ako imate malu bebu, možete posjetiti radionicu koju će održati Udruga sklad. Saznat ćete više o masaži beba koja vama i djetetu omogućuje ugodne trenutke bliskosti. Ova radionica namijenjena je svima koji žele ponovno otkriti važnost iscjeljujućeg dodira.

Zdrava hrana

Nije tajna da je zdrava hrana više od osjećaja sitosti. Posjetitelji će imati priliku naučiti kako zdravo kuhati na radionicama gdje će se pripremati zdrava jela i napitci koji im neće oduzeti puno vremena niti novca, ali će im dati ono najvažnije, kvalitetniji i zdraviji život!

Mirjana i Helena Malogorski iz tvrtke Gen d.o.o. će vam pomoći da se ponovno približite prirodi i pomoću nje upravljate svojim zdravljem i vitalnošću. Najkraći je put od prirode do vašeg zdravlja, jer jedino svježe ljekovito bilje i hrana iz prirode mogu prenijeti svoju energiju na čovjeka.

Darko Jurić, nutricionist i magistar tradicionalne kineske medicine, razvio je poseban pristup prema namirnicama po kojem se svako jelo priprema s namjerom koja potiče pozitivne emocije.

O tome što je točno raw food koncept i njegovi principi, koje dobrobiti nam donosi u životu te kako pripremiti jednostavne i brze sirove obroke moći ćete saznati na radionici Art of raw tima Lene i Darka Jurić.

Za ljubitelje tenisa: Ambasador sajma je Goran Ivanišević koji će s najmlađima odigrati i koju rundu tenisa.

I još puno zanimljivih događaja…

Divine Energy Park će na Vitafestu održati uvodno predavanje Programa Božanskog Zdravlja „Kako biti zdrava, kreativna, ispunjena osoba, puna životnog elana i energije?” za postizanje boljeg zdravlja, povećanje energije, smanjenja stresa i napetosti kojima smo svi izloženi u ovom užurbanom vremenu.

Nakon predavanja slijede praktične vježbe disanja, suptilne vježbe za koherenciju tijela i duha (problemi s kralježnicom, vratom i slično), te korisni savjeti za zdravlje i zdravu prehranu.

Prijatelji životinja održat će predavanja „Vitki i zdravi uz biljnu prehranu“, „Zašto zeleni ponedjeljak“, „Veganstvom do zdravlja i održivosti“ i „Fitness i prehrana“.

Zagrebačko dijabetičko društvo će na svom štandu mjeriti šećer posjetiteljima sajma.

vitafest sajam zdravljaNa VITAFESTU će cijela obitelji moći pronaći nešto za sebe – od najmanjih do najvećih.

Kompletan program pronađite na stranicama Vitafest sajma.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
12-09-2019

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: najava programa održavanja,