Poznate dame otkrile tajnu lijepih nogu

Poznate dame otkrile tajnu lijepih nogu

Koja je tajna lijepih nogu bez osjećaja težine i umora, čak i nakon dugog dana u visokim potpeticama ili noći na plesnom podiju, otkrile su brojne poznate dame na predstavljanju Cedralexa, nove francuske kreme tvrtke Servier Healthcare.

Među prvima osjećaj opuštanja i relaksacije iskusile su pjevačice Indira Levak i Lara Antić Prskalo, glumica Ana Maras Harmander, plesačica Andrea Solomun, voditeljice Nina Slišković Goleš i Aleksandra Milinković, a priliku da otkriju izvor energije za umorne noge nisu propustile ni brojne influencerice, poput Maše Zibar, Mateje Frajsberger, Ivane Blažoti Mioč i brojnih drugih.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

S predivnim pogledom na Zagreb u Rooftop baru Belvedere u utorak 07. svibnja francuski brend Servier Healthcare predstavio je svoj novi proizvod – kremu Cedralex koja vraća energiju umornim nogama, pruža osjećaj opuštanja i osvježenja, a uz to hidratizira kožu i odmah poboljšava izgled nogu.

Servier Healthcare udružio je snage s vodećim stručnjacima s područja francuske kozmetike te kreirao onu idealnu ljetnu kremu koja pruža brz učinak rashlađivanja nogu. Tajna Cedralexa leži u pomno odabranim sastojcima. Ključni je cedrat, čuveni predak današnjeg limuna, koji raste na francuskom otoku Korzici, a poznat je po svojim tonizirajućim, antioksidativnim i vitalizirajućim svojstvima. Drugi sastojak je menta koja pruža osjećaj svježine, dok posebno razvijen molekularni kompleks hidratizira kožu.

Cedralex
Foto: Servier Healthcare

Servier Pharma, neovisna francuska farmaceutska zaklada za razvoj novih lijekova, stavila je na tržište svoj prvi kozmetički proizvod, energizirajuću kremu za noge Cedralex. Kremu su vrlo brzo prigrlili zdravstveni radnici u Hrvatskoj, svjesni važnosti energije u nogama prilikom pomaganja drugima. Došlo je vrijeme da se ova jedinstvena krema predstavi javnosti.

Naše noge su stupovi našeg tijela i pokretljivosti, imaju važnu estetsku i zdravstvenu komponentu, a prije svega simboliziraju našu energiju, vitalnost i optimizam. To su razlozi zbog kojih se Servier Pharma strastveno odlučuje ulagati u istraživanja zdravlja i ljepote nogu već desetljećima, ujedinjujući znanstvenu i senzorijalnu stručnost. Cedralex je odlično prihvaćen od strane javnosti na prvom hrvatskom eventu”, naglasio je dr. med. Dinko Lupi, national marketing manager Servier Pharme.

Cedralex privlači i svojim mirisom koji podsjeća na francuski parfem, a na njega nisu ostale imune brojne poznate dame. Na licu mjesta tajnu energizirajućih nogu isprobale su pjevačice Indira Levak i Lara Antić Prskalo, plesačica Andrea Solomun i glumica Ana Maras Harmander, kojima će nakon nastupa, treninga i probi Cedralex vratiti osjećaj opuštenosti.

Poznate dame i influencerice
Foto: Servier Healthcare

Brojne influencerice, poput Maše Zibar, Ivane Blažoti, Ane Zibar, Matee Frajsberger, Lidije Šeatović, Petre Mamić i Korane Marović, također su željele isprobati proizvod koji je stvoren za proljetne i ljetne dane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz Cedralex su vaše noge spremne za sve ljetne izazove. Svoj novi najdraži ljetni proizvod potražite u svojoj najbližoj ljekarni, a kupiti ga možete i klikom na web trgovinu.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
08-05-2019

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni