Recenzija: Stevia tablete, prah i kapi

Recenzija: Stevia tablete, prah i kapi

Kako sam pobornik zdrave prehrane trudim se izbjegavati jesti šećer. Problem je što volim slatko.

Umjetna sladila se trudim izbjegavati još više nego šećer jer vjerujem da su ona vrlo nezdrava (postoje znanstvena istraživanja koja to potvrđuju). Logična alternativa je prirodno sladilo koje ne podiže šećer u krvi, a to je stevia. Srećom, stevia je prisutna u našim robnim lancima, dva su glavna proizvođača, a rekao bih da oba prodaju solidnu robu.

Ja koristim steviju u tekućini za doma jer je najjednostavnija za uporabu. Jedini je problem što se nakon nekog vremena tekućina zgruša i postane praškasta, ali se i dalje može koristiti. Okus je drugačiji od šećera i treba se na njega naviknuti. Neki kažu da im okus nije fin, meni je ok.

Dobra je još i Stevia u tabletama jer se može nositi sa sobom po gradu (ova s tekućinom je u staklenoj boci pa bi se u torbi mogla razbiti).

Mislim da se isplati koristiti steviju umjesto šećera. Nije fina kao šećer, ali ako kompletno izbacite šećer iz kuće možete puno smršaviti. Moja djevojka je skinula 13 kg kada smo ubacili steviu umjesto šećera. 🙂

Gdje kupiti proizvod: Steviju možete kupiti u bolje opremljenim dućanima ili je naručiti putem interneta OVDJE.

Isprobali ste proizvod? Napišite Vaše dojmove u komentarima.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: stevia tablete, stevija u kapima, stevija tablete, stevia u kapima ili, kako napraviti stevia kapi, stevia prah cijena, stevia misura pure, stevia da li je zdrava, koliko su zdrave stevija tablete, stevija u kapima gdje kupiti,