Javorov sirup – pregled cijena i prodajnih mjesta

javorov sirup
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Saznajte gdje i po kojoj cijeni kupiti javorov sirup.
Pronašli smo sirup razreda A i razreda C.

Javorov sirup skuplji je nego agavin sirup te ima viši glikemijski indeks. Pronašli smo ga u bio&bio, Gardenu, DM-u i Intersparu. Cijene od mjesta do mjesta prilično variraju.

Ovisno o dobivenoj boji i okusu, javorov sirup svrstava se u 4 razreda (grad na njemačkom ili grade na engleskom). Kod nas ćete naići na dva, javorov sirup razreda A i javorov sirup razreda C.

 

Cijene javorovog sirupa, razred A

Sirup svijetle boje i blagog okusa najčešći je i pripada razredu A. Najpovoljniji je u DM-u, cijena boce od 250 ml njihove marke Alnatura je 49.90 kn. U Gardenu, cijena boce od 375 ml proizvođača Dennree je 79,65 kn (što znači da će vas 250 ml koštati 53.10 kn, nekoliko kuna više nego u DM-u). Interspar i bio&bio u ovom trenutku nemaju sirup ovog razreda.

 

Cijene javorovog sirupa, razred C

Javorov sirup razreda C tamnije je bolje i jačeg okusa. Najjeftiniji je u Intersparu, bocu od 250 ml njihove marke Natur pur platit ćete 36,99 kn. Slijedi DM-u, Alnatura bocu od 375 ml platit ćete 64.90 kn (43,27 kn za 250 ml).

U Gardenu, boca od 250 ml proizvođača Dennree koštat će vas 54,50 kn, a u bio&bio boca iste količine proizvođača Fertilia 91,40 kn.

 

Javorov sirup u Intersparu. Lijevo vidite oznaku “grad C”, a desno je nema. Ipak, i desni sirup pripada razredu C samo što je u staroj amabalaži koja nema oznaku.

Javorov sirup u Intersparu. Lijevo vidite oznaku “grad C”, a desno je nema. Ipak, i desni sirup pripada razredu C samo što je u staroj amabalaži koja nema oznaku.

 

Usporedba cijena javorovog sirupa

Usporedba cijena za 250 ml    
 INTERSPARDMGARDENBIO&BIO
Javorov sirup – razred Anema49,90 kn53,10nema
Javorov sirup – razred C36,9943,27 kn54,5091,40
Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

NAJČITANIJI TEKST DANAS:
Saznajte više o - agavin sirup - javorov sirup

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga i podijelite:

4 / 5 (7 votes)
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: javorov sirup cijena, javorov sirup dm, sirup od javora, javorov sirup gdje kupiti, javorov sirup dm cijena, javorov sirup cena, javorov sirup cijena dm, melasa dm cijena, gdjese moze nabavit javorov sirup, Gdje kupit javorov sirup,