KitchenAid Make&Bake Pizza Party

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

KitchenAid i regionalni distributer tvrtka “Duisberg” prezentirali su u Gourmandise labu u Zagrebu, novitete u pripremanju kave i napitaka, te malu školu izrade pizza sa KitchenAid aparatima i širokom paletom nastavaka za obradu hrane.

KitchenAid&Gourmandise-277

Već skoro stoljece kuhari, entuzijasti i gastro znalci koriste ovaj kultni američki brand i njihove aparate u pripremanju hrane.

Osim što smo dosada miksali i blendali sa KitchenAidom, u novije vrijeme širenjem naše obitelji proizvoda sve više s KitchenAidom pripremamo razne napitke.

KitchenAid&Gourmandise-2

Od KitchenAid kuhala vode na kojem možemo točno podesiti željenu temperaturu ovisno o vrsti čaja, kuhanja kave na KitchenAid espresso makeru, personal coffee makeru (coffee to go), siphon coffee makeru ili french press kava sa integriranom vagom za kavu i vodu, sve do izrade sokova bilo iz brzih juicera ili juicera sa hladnom prešom, što smo sve imali prillike vidjeti i isprobati.

KitchenAid&Gourmandise-3

Do savršene pizze uz KitchenAid i stručno vodstvo Gastronomada

S nestrpljenjem smo dočekali taj dan jer smo odavno zaljubljenici u KitchenAid brand (a uz to volimo praviti pizzu). Malu školu pizze smo uz stručno vodstvo Gastronomada započeli izradjivanjem raznobojnih tijesta sa moćnim KitchenAid mikserima. Crno, zeleno, narandžasto – ideja je bilo mnogo, a iskusni Gastronomadi su bili strpljivi i objasnili su nam kako napraviti ukusno obojano tijesto.

KitchenAid&Gourmandise (203)

Dok su tijesta odležavala pripremili smo osvježavajuće vitaminske napitke na različitim KitchenAid blenderima (i najačim kućnim blenderom iz serije Artisan od 2 KS) od raznog voća i povrća.

KitchenAid&Gourmandise-87

KitchenAid nastavcima poput fenomenalnog spiralisera, food processora ili nastavka za ribanje i rezanje vrlo smo brzo isjeckali i pripremili povrće za pizze.

KitchenAid&Gourmandise-152

Pravljenje pizze uz ove nastavke je pravo zadovoljstvo, a uz to smo u mislima zbrajali koliko sati i sati utrošenih na pripremu pizze nam KitchenAid može uštedjeti.

KitchenAid&Gourmandise-178

Osim toga, iskusne ruke Gastronomada pokazale su nam kako razvući i oblikovati tijesto za pizzu, kako bi bilo idealno za pečenje.

KitchenAid&Gourmandise-258

Prije pečenja izradili smo sa KitchenAid ručnim mikserima i zanimljivim KitchenAid bežičnim štapnim baterijskim mikserom slasne deserte koji su bili posluženi nakon savršeno pečenih pizza.

KitchenAid&Gourmandise-242

Ekipa s KreniZdravo.com tima odlično se zabavila na ovom eventu, a kako smo odavno ljubitelji KitchenAid branda ovo je bila idealna prilika da se još jednom podsjetimo zašto su najbolji. 🙂 Više informacija o KitchenAid uređajima potražite OVDJE.

KitchenAid&Gourmandise (265)

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Pojmovi uz članak: kitchenaid gdje kupiti,