Namirnice za jutarnje razbuđivanje

kronicni umor

Recite zbogom jutarnjem umoru i niskoj razini energije te pokrenite tijelo s ovim prirodnim namirnicama:

Metvica

Ako vam je problem jutarnji umor, kušajte čaj od metvice. Njegov osvježavajući oštar okus će pomoći probuditi sva vaša osjetila.

Crni ribiz

Crni ribiz je bogat vitaminom C, što doprinosi vašim rezervama energije i pomaže da budete maksimalno fokusirani cijeli dan.

Kivi

Kivi je također pun vitaminom C. Ne ustručavajte se pojesti jedan za doručak jer će njegovi hranjivi sastojci uspješno pobijediti vašu jutarnju letargiju.

Kivi

Mineralna voda

Mineralna voda je jedno od najpodcjenjenijih pića. Osim što sadrži različite tragove minerala koji su neophodni za naše tijelo, mineralna voda također pomaže u održavanju uravnotežene hidratacije u našim stanicama.

Ginseng

Ginseng ima gotovo isti učinak kao i đumbir, posebno kada je u pitanju pružanje stimulansa živčanom sustavu. Možete koristiti malo svježeg ginsenga u čaju ili se ipak odlučiti za dodatak prehrani u obliku kapsula.

Guarana

Ove bobice iz amazonskih šuma su top namirnica za podizanje energije. Guarana je komercijalno dostupna u sirupima, čaju i kapsulama.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
05-11-2018
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: namirnice za razbudjivanje,