Komorač (Foniculum vulgare)

komorac

Najčešće se koriste suhe sjemenke i to kao dodatak kolačima i kruhu. Može se dodati samljeven u brašno te se tako dobiva drugačiji okus peciva.

Također se dodaje u juhe, variva i umake. Komorač je sredstvo za jačanje probave te djeluje kao pročišćivač dišnih puteva.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
13-06-2017
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: komorač ljek,