Afroditin jubilej u znaku bijelih bisera

Afroditin jubilej u znaku bijelih bisera

Vodeća slovenska kuća ljepote, Kozmetika Afrodita, povodom 45 godina uspješnog poslovanja za svoje drage goste pripremila je nezaboravan, biserima obilježen događaj, na kojem je predstavila novu liniju za njegu lica PEARL prestige. Glavna nit večeri bili su biseri, dragocjeni dar prirode, SIMBOL bezvremenske ljepote, SAVRŠENE ČISTOĆE i elegancije, koji su i sastavni dio linije PEARL prestige. Poznato je da ekstrakt bijelih bisera povećava HIDRATACIJU i metabolizam kože, omogućuje bolji tonus kože te djeluje antioksidativno.

afrodita-kozmetika

Ovom prekrasnom događaju u znaku bisera odazvali su se brojni gosti iz svijeta medija i estrade. Među uzvanicima su posebno sjajili pjevačica Sanja Doležal, filmska i kazališna diva Marija Borić, voditeljica Ivana Šundov, Ljudevit Grgurić Grga…

sanja-dolezal

U prestižnu bisernu večer goste je uveo »talentirani mladi glas Hrvatske« Egon Marić sa glamuroznom izvedbom uspješnice New York, New York. Šarmantna voditeljica Iva Šulentić predstavila je priču o biserima i kozmetičkoj liniji Pearl Prestige, a vrhunske slastice Hotela Esplanade oduševile su svojim izgledom i okusom.

Iva-sulentic-i-egon-maric

Kaže se da dragocjeni biseri mogu zasjati jedino u pravim rukama. Ovu večer sjajili su svim svojim sjajem, a proizvodi linije Pearl Prestige omogućuju sjaj na licu vjernih potrošačica koje znaju prepoznati vrhunski proizvod Kozmetike Afrodita.

ivana-sundov

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
26-08-2019
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: iva sulentic gorenje, biseri i zubi, biseri za kozu lica, ljudevit grgurić grga,