My skin by dr. Kaliterna: Zeogold – prva krema koja potiče stanično pomlađivanje

my skin zeogold

Dr. Kaliterna napravio je kremu na bazi zeolita, minerala koji je posebno obrađen da ima najmanju česticu zbog čega može ući u stanicu i ukloniti toksine nakon čega izlazi iz stanice.

Zeolit ima snažan efekt vezivanja i uklanjanja toksina. Ujedno snažno potiče pomlađivanje kože, regulira ph vrijednost te ima snažan protuupalni efekt i efekt zacjeljivanja kože.

Kada se uklone toksini koji se unutar stanice nakupljaju, stanica bolje funkcionira i lakše se brani od štetnih utjecaja. Prvi znakovi starenja počinju unutar stanice zbog oštećenja uslijed nakupljanja toksina, štetnih čestica radikala koje zeolit uklanja.

Na taj način zeolit potiče pomlađivanje stanice iznutra što je ujedno i najefikasniji način pomlađivanja. Ovo je do sada prva krema koja ima takav efekt. Zeolit ujedno ima i efekt pomlađivanja kože i na površini što ovu kremu čini jedinstvenom.

Zeogold krema by dr. Kaliterna

Krema se može kupiti u Poliklinici Poliderma po cijeni od 250 kuna. Postoje 2 kreme, za normalnu do masnu kožu Zeogold light i za suhu kožu Zeogold rich krema.

Za narudžbe i pitanja za kremu dr. Kaliterne ispunite formu:

*Ime i prezime:

*Broj telefona:

*Email:

Vaša poruka:

*polja označena zvjezdicom su obavezna

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

4 / 5   3
Facebooktwitterpinterestmail
15-05-2019
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: dr kaliterna, my skin krema, my scin bay dr kaliterna krema refresch, kreme dr kaliterne, krema od zeolita, krema broj 5 dr kaliterna, kaliterna kreme za suhu kozu, kaliterna krema, zeo clear krema, dr kaliterna krema,