Crveni urin i stolica? Možda je uzrok cikla

cikla

Jedna naša čitateljica nemalo se iznenadila kada je primijetila da ima krv u urinu. Odmah je zakazala termin kod ginekologa misleći da se radi o upali. Istu večer javio se i novi simptom- crvena stolica. Sada je čitateljica već bila u panici. Što to može biti posrijedi?

Srećom, nije bilo ništa. Radilo se o tome da je pojela puno cikle, četiri glavice, a cikla može obojiti urin i stolicu. Boja koju cikla ostavlja svjetlija je od krvi, radi se o ružičastoj boji, ali lako ju se zamijeni za krv. Zato ukoliko imate crvenu stolicu ili primjetite krv u urinu, a jeli ste ciklu, možete odahnuti, vjerojatno će brzo proći.

 

Cikla je inače vrlo zdrava i preporučuje ju se za čišćenje bubrega i jetre.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

4.69 / 5   13
Facebooktwitterpinterestmail
12-12-2018
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: crvena mokraća od cikle, crvena stolica od cvekle, crveni urin, cikla u stolici, crvena mokraca od cvekle, cikla i mokraća, obojena stolica od cvekle, stolica crvena od cikle, cikla crveni urin, urin 3dana nakon konzumiranja cikle,