Test » Muči li vas depresija?

test-muci-li-vas-depresija

Depresija je bolest s tisuću lica i svatko ju proživljava drugačije. Netko plače i tuguje, netko je nervozan i ljut, a netko treći ima jake glavobolje. Sve su to mogući znakovi depresije. Odvojite malo vremena i razmislite o svojem raspoloženju u zadnje vrijeme. S kojima od ovih tvrdnji se možete poistovjetiti?


Većinu vremena osjećam se tužno i potišteno.Ne interesiraju me stvari koje su me nekad interesirale.Osjećam se umorno skoro svaki dan.Apetit mi se promijenio. Jedem ili previše ili premalo.Imam problema s koncentracijom.Prijatelji i obitelj kažu mi da se ponašam drugačije. Da sam napet, uznemiren ili bezvoljan.Osjećam se bezvrijedno.Imam česte glavobolje, trbuhobolje, bolove u mišićima i u leđima.Imam problema sa spavanjem. Ili ostajem pre dugo budan ili se kasno dižem iz kreveta.Često razmišljam o smrti.


Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

3.83 / 5   6
Facebooktwitterpinterestmail
03-05-2017
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: depresija test, depresija simptomi test, simptomi depresije test, test depresije, test za depresiju, depresija test online, anksioznost simptomi test, test depresija, test depresivnosti, anksioznost test,