Nosiš leće? Imaš osjetljive oči? Pročitaj i isprobaj Alveru – prvu tekućinu za mekane leće s aloe verom!

Biljka aloe vera poznata je po svojim umirujućim svojstvima. Listovi aloe vere koriste se u brojnim kozmetičkim preparatima za njegu kože: neki od njih namijenjeni su smirivanju kože nakon sunčanja ili depilacije, drugi za hidrataciju i borbu protiv starenja, treći ublažavaju akne i prištiće, a neki smanjuju ožiljke i nepravilnosti.

Avizor Alvera aloe vera list

Foto: Pixabay

Aloe vera dobra je za kožu, ali i za oči

No, aloe vera ne djeluje blagotvorno samo na kožu, već i na oči, osobito kod osoba koje nose kontaktne leće. Prema nekim procjenama, čak 125 milijuna ljudi u svijetu nosi kontaktne leće. Kad nabrajamo vrste leća, one se dijele na tvrde plinopropusne ili polutvrde te na mekane leće. Mekane leće sve su zastupljenije zbog kraćega perioda privikavanja te mogućnosti povremenog nošenja (kod rekreativnih i aktivnih sportaša).

Najbolja otopina za meke leće

Najbolja otopina za meke leće je ona koja omogućava jednostavno čišćenje leća, a pritom obnavlja površinu oka. Renomirani španjolski proizvođač Avizor nakon godina istraživanja stvorio je Alveru, jedinstvenu otopinu za čišćenje i čuvanje mekanih kontaktnih leća čiji je glavni sastojak aloe vera.

Želiš isprobati novu Avizor Alvera tekućinu za leće s aloe verom? Nastavi čitati!

Alvera je posebno dizajnirana  za nove generacije silikon hidrogelnih kontaktnih leća s visokom propusnošću za kisik. Naime, novi materijali od kojih se izrađuju mekane leće imaju brojne prednosti, ali i jedan nedostatak – na njima se brzo nakupljaju lipidne i druge naslage, što Alvera uspješno sprječava. Prisutnost aloe vere također  štiti površinu rožnice oka od bakterijskih infekcija i ultraljubičastih zraka.

Više informacija o Alveri možete naći na www.alvera.com.hr

Nagradni natječaj – osvoji jedan od deset Alvera poklon paketa!

Ukoliko želite isprobati novu Avizor Alvera tekućinu za leće s aloe verom, uključite se u naš nagradni natječaj! Sve što trebate učiniti je pokazati malo kreativnosti te odgovoriti na nagradno pitanje. Deset najkreativnijih čitatelja osvojit će poklon paket koji sadrži bočicu Alvera otopine za mekane leće s aloe verom od 350 ml, putnu bočicu od 60 ml te kutijicu za leće. Više detalja saznajte na ovom linku.

Nagradni natječaj je završio, a poklon paket Alvera osvojili su:

  1. Petra Miholančan
  2. Josipa Beronja
  3. Marina Pavlić
  4. Snježana Pudić
  5. Sonja Meić
  6. Ljiljana Kuhta Jeličić
  7. Danijela Čavlović
  8. Iva Čekada Grbčić
  9. Melita Horak
  10. Ivana Vuković
Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF
17-09-2018
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: najbolja otopina za meke leće osjetljive oci,