Proširuje se projekt Dani otvorenih vrata

srce i liječnik

Projekt je namijenjen pacijentima koji još nisu naručeni za zdravstvenu uslugu, kako bi uz uputnicu obavili prve preglede i dijagnostičke postupke za koje nije potrebna priprema pacijenta.

Nakon uspješne provedbe projekta „DANI OTVORENIH VRATA“ u kliničkim ustanovama, u djelatnosti neurologije, kardiologije i gastroenterologije od ponedjeljka,  od 14. rujna projekt se proširuje i na najveće županijske bolnice (Klinička bolnica Sveti Duh, Opća bolnica Zadar, Opća bolnica Varaždin, Opća bolnica Dubrovnik, Opća bolnica  “Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod, Opća bolnica Pula).

Dani otvorenih vrata

Pacijenti se mogu obratiti i za realizaciju zdravstvenih usluga u djelatnosti fizikalne medicine i rehabilitacije te oftalmologije i optometrije.

Namjera je da se usluge u okviru projekta obavljaju isključivo uz uputnicu i popratnu povijest bolesti temeljem indikacije izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite i stvarne potrebe pacijenta.

 

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
04-11-2018
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

NAJČITANIJI TEKST DANAS:

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: soda bikarbona ljekarna Pula,