Bacsac – urbani povrtnjak za nadzemni uzgoj biljaka

bacsac posude

Bacsac je nova generacija mekanih posuda za nadzemni uzgoj biljaka. Za njihov nastanak možemo zahvaliti francuzima, krajobraznom arhitektu i dizajneru, koji su htjeli da svatko tko živi u gradu može imati vrt. Tako je nastao prvi urbani povrtnjak, Bacsac, mekan, lagan i mobilan.

Osim lijepog izgleda, ima niz drugih bitnijih karakteristika, zbog kojih su postali jedini izbor svih ljubitelja biljnog svijeta.

Bacsac-urbani-povrtnjak

Izrađen je od duplog sloja geotekstila, 100% reciklirajućeg, koji ispušta vlagu, omogućava zemlji da diše jer ima protok zraka, ispušta višak vode. Zbog mekane podstave zemlja ostaje unutar vreće. Otporna je na ekstremne visoke i niske temperature (-30 + 70).

U takvim uvjetima korijen biljke ostaje zaštićen od truljenja. Otporna je na razdiranje i potezanje te je gotovo neuništiva. Prilikom selidbe ili završetka sezone pojedinog bilja, vreća se opere i složi, te ne zauzima prostor na terasi ili u kući.

Priroda u vreći, Bacsac odgovara svim vremenskim prilikama. Dolazi u niz raznih boja i veličina, te se uklapa u svaki interijer, odnosno eksterijer.

Bacsac potražite na stranici Bacsac.com.hr.

Pogledajte galeriju fotografija:

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

0 / 5   0
Facebooktwitterpinterestmail
31-05-2019
Foto: Photospin
Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni