Kako su vaši omiljeni glumci i glazbenici smršavili na potpuno zdrav način?

zdravo-mrsavljenje

Osim po svojim filmovima, glazbenim albumima i TV emisijama, celebrityji su često poznati i po svojim ekstremnim dijetama i fitness programima. No dok se jedni uzdaju u neodržive i ekstremne metode gubitka težine, drugi su otkrili kako živjeti uravnoteženim i zdravim načinom života. U nastavku vam donosimo nekoliko pozitivnih primjera koji pokazuju kako se težina može izgubiti i bez previše odricanja.

Alec Baldwin

alec-baldwin

Alec Baldwin izgubio je gotovo 14 kilograma u svega 4 mjeseca, i nije to mogao napraviti na zdraviji način. Nakon što mu je dijagnosticiran granični dijabetes odrekao se šećera (što mu je vrlo teško palo), te se počeo baviti pilatesom, aerobikom i jogom.

Mariah Carey

mariah-carey

Nakon što je nakupila gotovo 14 kilograma tijekom trudnoće, Mariah Carey osjetila je pritisak da se brzo vrati na svoju normalnu težinu. No umjesto okretanja ekstremnim metodama uključila se u program za zdravo mršavljenje te je s osobnim savjetnikom na zdrav način izgubila neželjene kilograme. No priča ovdje nije stala jer je Mariah Carey udružila snage s American Heart Association kako bi educirala Amerikance o opasnostima od srčanog udara i dijabetesa, koji mogu biti posljedica nezdravih prehrambenih navika i nedovoljno tjelesne aktivnosti.

Jonah Hill

jonah-hill

Savjeti nutricionista pomogli su ovom popularnom glumcu da se riješi neželjenih kilograma. Uz nekoliko savjeta o tome što jesti, a što ne jesti, Jonah Hill do danas uspješno održava svoju tjelesnu težinu. Pomogla je i ljubav prema svježim (i zdravim) jelima japanske kuhinje, prije svega sushiju.

Jordin Sparks

jordin-sparks

Zvijezda Američkog Idola riješila se čak 15 kilograma, najprije lagano šetajući susjedstvom, a zatim povećavanjem tempa sve dok se nije mogla popeti na planinu koja se nalazi blizu njezine kuće. Kad je na turneji Jordin Sparks redovito pleše zumbu kao sastavni dio kardio treninga.

Drew Barrymore

drew-barrymore

Drew Barrymore pokazala je kako je zdrav životni stil ključ uspjeha za dugoročan uspjeh u mršavljenju. Uz kontrolirane veličine obroka, jogu i trčanje, Drew Barrymore doista je transformirala svoje tijelo i način života.

Jason Alexander

jason-alexander

Zvijezda popularne humoristične serije Seinfeld nije se okretao ekstremnim metodama mršavljenja, i upravo bi to mogao biti ključ njegovog uspjeha. Jason Alexander je uz pomoć osobnog savjetnika smanjio dnevni unos kalorija s 4500 na 1500, te je počeo redovito vježbati. U šest mjeseci na ovaj je način izgubio čak 14 kilograma.

Preuzmite članak i pročitajte ga kasnije:   PDF

Ocjena članka:

5 / 5   1
Facebooktwitterpinterestmail
23-11-2016
Foto: Photospin

Poklanjamo vam besplatne E-mail novosti

Vi označite što vas zanima, a mi ćemo se pobrinuti pružiti vam samo korisne informacije.

 Zdravlje  Ljepota  Vege Prehrana  Pokloni
Pojmovi uz članak: poznati koji su smršavili, prirodno mrsavljenje, kako su smršavili,